Nederlands
Menu Accommodatie
Welkom
Nieuws
Accommodatie
Stamopbouw
Kwekers
Koppels
Vliegers
Prestaties
Te koop
Publicaties
Links
Contact
Referenties

In de ruime en schitterende tuin achter het woonhuis staan de hokken.

Totaalzicht op de tuin en de hokken

Bij het naastgelegen kantoor staan een vlieghok van 10,5 meter lang en 2,5 meter diep. Dit hok beschikt over een hal en 5 afdelingen van 1,80 meter. Het vlieghok is gebouwd in 1994 bij de verhuizing naar het vorige woonadres. Helaas was dit hok gebouwd met zeer slecht houtmateriaal. Het vlieghok is in december 2006 dan ook noodgedwongen geheel gerenoveerd door de firma Punt. Het hok ziet er nu weer schitterend uit.

Vlieghok

Omdat bij de verhuizing in 2004 het oude kweekhok van 5 meter niet meer mee werd verhuisd, is er besloten om een nieuw kweekhok aan te schaffen. Door de firma Punt is er een schitterend 9 meter lang hok neergezet bestaande uit een hal met 2 kweekbakken en 4 afdelingen.

Het kweekhok

Het interieur is geleverd door de Duivensportcentrum P&P en ondermeer voorzien van een lopende band voor de afvoer van mest. Door de schitterende aluminium rennen (gebouwd door John Platschorre van Anima Hobbyvoeders uit Heinkenszand) kunnen de vastzitters ook heerlijk buiten vertoeven.

In december 2007 is het kweekhok verlengd met 1,60 meter zodat er nu een kweekhok staat van 10,6 meter, bestaande uit een hal en 5 afdelingen.

In het wachthuisje is het prima vertoeven en heeft men een goed zicht op het vlieghok.